Våra varumärken

Vi är mycket stolta över våra starka varumärken och de produkter de tillhandahåller. Samtliga står för den höga kvalitet och goda smakupplevelse vi eftersträvar i vårt erbjudande till våra kunder. Våra varumärken ägs av Lantmännen Cerealia, som i sin tur ägs av Lantmännen och dess cirka 25 000 bönder.

Kungsörnen

Kungsörnen

Kungsörnen är ett av Sveriges mest välkända och folkliga varumärken. Kungsörnen producerar sedan 80 år en mängd spannmålsprodukter inom pasta, mjöl, bröd- och matmixer samt djupfrysta rätter som till exempel pannkakor.

Kungsörnens hemsida hittar du här.

 AXA

AXA

AXA finns till för dig som vill leva sunt och äta gott. Vi stöttar dig med sunda produkter och coachar dig i din utveckling med hälsosamma och motiverande råd. I sortimentet finns det mesta inom frukost- och mellanmål - lika gott som nyttigt.

AXAs hemsida hittar du här.

 GoGreen

GoGreen

Vi på GoGreen vill att grön mat ska vara lika god att äta som den är rolig och enkel att tillaga. Vårt mål har sedan starten varit att revolutionera grön matlagning.  För oss handlar inte grön mat om att allt ska vara vegetariskt, utan vi vill göra det enklare, roligare och godare att äta grönare mat. Vi vill att alla ska veta hur gott och enkelt det är att använda våra fröer, bönor, linser och grönsaker i den dagliga matlagningen.

GoGreens hemsida hittar du här.

 Finn Crisp

Finn Crisp

FINN CRISP är en riktig klassiker som dök upp i brödhyllan redan 1952. Tillverkningen sker i vår fabrik i finländska Kotka. Ursprunget finns alltså i Finland, landet där det knaprats hårt bröd sedan 1800-talet.

FINN CRISPs hemsida hittar du här.

 GOOH

GOOH!

GOOH är färsk färdigmat gjord på noggrant utvalda råvaror och utan onödiga tillsatser. Gooh använder svenskt kött, svensk fågel och MSC-certifierad fisk. Varje Gooh-rätt tillagas av kockar i vårt eget kök. Gooh står för GOtt Och Hälsosamt och vi vill ge fler chansen att äta god, vällagad och naturligt hälsosam mat till rimliga priser. Enkelt, eller hur?

GOOHs hemsida hittar du här.

 Nord Mills

Nord Mills

Nord Mills breda produktportfölj är avsedd att passa både det lilla konditoriet och det stora leveransbageriet eller livsmedelsföretaget. Från rena mjöler till färdigkomponerade blandningar och baser. Vi har mjöl av vete, råg, korn och havre. Det kan vara helmalda eller siktade mjöler, rena eller blandade av olika spannmål.

Nord Mills hemsida hittar du här.

   
   
   
  • Kungsörnen
  • Nordmills
  • GOOH
  • Finn Crisp
  • GoGreen
  • Axa
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng